Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
hu.jooble.org

hu.jooble.org 

Állásgyűjtő portál Magyarországon

FOXPOST

FOXPOST Csomagautomata

 

A FOXPOST automatákhoz kérjük hozza magával bankkártyáját, mert az automata készpénzt nem kezel. Legyen Önnél a SMS-ben kapott kód is!

Házhozszállítás

Látogató számláló
0
1
2
0
1
8
7
Termék részletek


Kakaós-narancsos foszlós kalács 123g PaleoLét

Kakaós-narancsos foszlós kalács 123g PaleoLét
742 Ft
Egységár: 6 029 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Minőségét megőrzi:
2021.03.27

A két sütési fázisnak köszönhetően, kívül ropogós, belül foszlós, omlós süteményt, kapunk, amely hétköznapokon és akár ünnepi alkalmakkor is megállja a helyét. Változatosan elkészíthető  például a következők szerint:

  • Vaníliás kalács: hagyjuk el a kakaót, tegyünk a tésztába egy nagy csipet vanília őrleményt vagy egy vaníliarúd kikapart magját.
  • Narancsos-mazsolás kalács: a bekerülő narancslébe előzőleg áztassunk annyi mazsolát, amit épp ellep, majd ez is menjen a tésztába
  • lisztkeverékben többek között megtalálható növényi rost a bambusz rost mely térfogatnövelő hatása révén képes lággyá, omlóssá varázsolni a tésztát, valamint a kész sütemény állaga tartós lesz tőle, azaz másnap sem lesz száraz, mint ez a paleo tésztákra különösen jellemző.

     

    Jelen van még egy fontos alkotóelem a sárga lenmagliszt, mely tápanyag tartalmával és állagjavító hatásával járul hozzá a kalács hagyományos ízvilágához, textúrájához

     

    Elkészítés: 6 db M-es tojást (kb. 55g/db) válassz ketté, a fehérjét csipet sóval verd kemény habbá, a sárgáját 60 g eritrittel (vagy egyéb általad preferált édesítővel a megjelölt eritrit édesítőerejének megfelelően) robotgéppel keverd fehéredésig, majd kanalazz hozzá 6 ek(40g) frissen facsar narancslevet, 6 ek(30g) kókusz olajat és fél narancs reszelt héját. Az így kapott masszához keverd hozzá a lisztkeveréket. A fehérje hab negyedét a sárgája keverékhez keverve lazítsd azt, majd óvatosan, nagy mozdulatokkal keverd hozzá a maradék fehérjét. Az így kapott tészta 3/4-ét töltsd 10×20 cm-es tapadásmentes formába, a visszamaradt tésztához keverj 1 ek kakaót és kanalazd a formába azt is. Süsd 175 fokon 40 percig légkeverésen, majd rácsra borítva 160 fokon további 10 percig.
    Összetevők: tápióka keményítő, bambusz rost, kókusz liszt, sárga lenmagliszt, PaleoLét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium hidrogén-karbonát, tápióka keményítő)
  • Beltartalmi érték (kötelező adatok)
    100 grammra vetítve
    Energia kcal/kJ
    1200 kJ / 285 kcal
    Zsír
    2,8g
    - ebből telített zsírsavak
    1,4g
    Szénhidrát
    48,3g
    - ebből cukrok
    4,8g
    Fehérje
    10,1g
    0,84g
    Poliolok
    0g
    Keményítő
    41g
    Rost
    13g
    Cikkszám
    5999886641399
    Tömeg
    123 g/db
Webáruház készítés